Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
UPDATE: Onze winkel is geopend - Bekijk alle maatregelen
  Bestel of bel 036-5490369
Home   

Muurbeugel 22 Inch

Articulerende Muurbeugel 22 inch
Geschikt voor 22 inch
€ 260,00 per stuk
articulerende-muurbeugel-22-inch - SB-WM23
Levertijd 3-5 werkdagen

Prachtige Tuin Televisie

Aqualite 42" LCD televisie
Waterproof outdoor televisie met hoge resolutie voor super scherp beeld.
€ 5685,79 per stuk
aqualite-42-lcd-televisie
Levertijd 3-5 werkdagen

Nieuwste product

Aqualite 32" LED televisie
Waterproof outdoor televisie met hoge resolutie voor super scherp beeld.
€ 6411,79 per stuk
aqualite-32-led-televisie
Levertijd 3-5 werkdagen

Weer of geen weer de TuinTelevisie blijft paraat !

Altijd al willen genieten van je favoriete TV programma terwijl je heerlijk geniet van de zon ?
Dat was tot op heden nog niet mogelijk. Een normale LCD geeft net geen helder beeld genoeg, en wat dacht u van stof, vochtige lucht of zelfs de enorme temperatuursverschillen ?

Tuintelevisie.nl heeft als eerste internetshop in Nederland de Tuin en de Outdoor Televisie, voor in de Tuin, op het Balkon maar vooral ook voor beurs of evenement.
De Tuintelevisie is bestand tegen regen, insecten, stof en zand en extreme temperatuursverschillen.

Samen met wat vrienden heerlijk voetballen kijken in de tuin ? Uw favoriete serie blijven kijken op die zwoele zomeravonden ?

Televisie in de Badkamer ? ook dat is mogelijk kijk op www.Badkamertelevisie.nl

Wanneer u overgaat tot het bestellen van een tuintelevisie is het verstandig ook eens te kijken of uw internet en televisie abonnement wellicht goedkoper kan. In feite zijn alle televisieproviders, zoals UPC, KPN en Ziggo geschikt voor een tuintelevisie. Wilt u ook daadwerkelijk haarscherp uw films bekijken dan is een HD televisie abonnement in combinatie met een tuin tv noodzakelijk. De luxe van interactieve tv waarmee u programma's kunt pauzeren en opnemen zijn eveneens aan te raden. Zelf bieden we deze abonnementen niet aan, maar hebben we wel veel gehad aan de website www.aanbiedercheck.nl. Hier kunt u zelf alle abonnementen vergelijken van alle (grote) aanbieders in Nederland. Ze regelen eveneens de overstap voor u, zodat u heel snel kan genieten van alle functionaliteiten die een tuintelevisie u kan bieden.

Overigens is het ook mogelijk om telefonie en internet abonnementen te vergelijken. Door deze te combineren met uw televisie abonnement (alles in 1) kunt u zelfs nog meer besparen. Aanvullende tv pakketten zoals Film 1 en Fox Sports worden ook meegenomen inde vergelijking, zodat u met wat vrienden heerlijk kan voetballen in de tuin en hierna uw favoriete voetbalclub kan volgen op tv. Dit geldt uiteraard ook voor uw favoriete televisieserie op een warme zwoele zomeravond.